Palautetta asiakkailta

Palautetta valmennuksesta:

”Sain apua ja paljon. Oon jaksanut paremmin itteni kanssa. Jaksanut lasten kanssa paremmin tätä arkea. Voin paremmin. Ei tämä oo nappia painamalla tapahtunut, mutta tehnyt töitä jälkeenpäinkin…”

”Elämäni seisoi paikallaan, olin työttömänä ja huonossa suhteessa. Nyt olen löytänyt uudenlaisen suunnan elämälleni. Olen perustanut yrityksen ja löytänyt uusia ihmissuhteita. Muutos on tapahtunut prosessina valmennuskertojen myötä.”

”Sain käynneistä apua ja helpotusta kurjaan tilanteeseeni. Nyt on ”työkaluja” tulevaisuuteen, joka näyttää jo valoisammalta.”

Työnohjaaja ja yrittäjä: ”Riitta-Liisa on kokenut, ammattitaitoinen ja asiantunteva. Hän suhtautuu elämään laaja-alaisesti. Erityisesti huumori tuntuu hyvältä. Riitta-Liisa on lämmin ihminen.”

”Eräs minua pitkään vaivannut pelko hävisi jonnekin valmennuksen myötä.”

Jukka 50 v., toimitusjohtaja: ”Arkeeni on vapautunut voimavaroja olennaiseen. Olen jakanut töitä toisille, delegoinut. Olen huomannut, että omia toimintatapoja voi muuttaa. Minulla on enemmän näkemystä tulevasta, tavoitteista ja suunnitelma siitä, kuinka niihin helposti pääsee. Ajatusmaailmani on muuttunut rikkaammaksi, laveammaksi. Tärkeintä on ollut, että tavoitteet ovat selkeytyneet ja toimintatavat muuttuneet. Riitta-Liisa on haka työssään. Hän on ammattitaitoinen, rauhallinen ja etenee asiakkaan tahdissa. Hän löytää olennaiset jutut.”

”Riitta-Liisa on luotettava valmentaja. Hänen avullaan on turvallista mennä omia, hankaliakin, tunteita ja asioita kohti. Valmennuksessa katsottiin eteenpäin ja tuli tunne, että kaikki on mahdollista minullekin ja muutosta voi oikeasti tapahtua, kun vain sitä itse haluan.”

Saara 42 v.: ”Olen saanut Riitta-Liisalta NLP-valmennusta omaan haastavaan tilanteeseeni. Valmennus oli hyvin intensiivinen kokemus. Riitta-Liisa on rohkea ja uskaltaa auttaa, vaikka minulla oli itselle tosi suuri haaste kohdattavana, johon liittyi pelkoa. Pystyin täysin luottamaan valmentajaan. NLP-valmennuksen aikana tiesin, että hän osaa ja auttaa minua pääsemään eteenpäin tilanteessani. Hän on taitava. Lisäksi hän on empaattinen, välittävä ja hän oivalluttaa hienovaraisesti. Kaiken lisäksi hänellä oli ERITTÄIN ARVOSTAVA SUHTAUTUMINEN minuun, kun olin kohtaamassa itselle arkaa asiaa. Koin valmennuksen turvallisena ja voimavaroja lisäävänä. Olen jopa ällistynyt, miten paljon yhden kerran valmennus auttoi minua. Olen uskaltanut tehdä asioita, joita ennen pelkäsin ja välttelin. Jälkikäteen tajusin, että olin päästänyt prosessin aikana kontrolloimisen tarpeestani. Suosittelen lämpimästi Riitta-Liisan valmennusta, kun haluat muutosta! Hän osaa auttaa!”

 

Palautetta koulutuksista:

”Opin vaihtamaan tunnetilaa ja opin ajattelemaan itsestäni positiivisemmin.”

”Sain varmuutta vanhemmuuteen, opin hallitsemaan tunnetilojani. Koulutuksessa opin antamaan anteeksi. Opin arvostamaan itseäni. Suosittelen!”

”Opin käsittelemään hyviä ja huonoja tunteita selkeämmin ja ymmärsin miten pystyn ohjailemaan tunteitani. Muutin koulutuksessa myös erästä epämiellyttävää käytösmalliani. Minulle selkeni, miten omat tunteeni ja käyttäytymiseni vaikuttavat läheisteni tunnetiloihin.”

”Suosittelen koulutusta ihmisille, jotka haluavat ymmärtää käyttäytymistään. Saat koulutuksessa keinoja, joilla opit ”ohjailemaan” tunteitasi.”

”Opin arvostamaan koulutuksessa itseäni ja tunnen olevani kauniimpi!”

”Koulutus eteni hienovaraisesti ja samalla jämäkästi. Mielestäni tärkeintä, että oma ajattelu ja pohdinta lähtivät käyntiin.”

”Herätti aivan uusia ajatuksia. Aika sujui kuin siivillä ja tietoa tarttui.”

”Aloin ymmärtää miten suunnattomasti olen väheksynyt itseäni. Se loppui nyt! Samalla ammattitaitonikin paranee kuin huomaamatta!”

”Kouluttaja oli luotettava ja turvallinen.”

”Ajatuksia herättävä koulutus! Sain voimaa ja työkaluja positiiviseen ajatteluun. Olisivatpa omasta työyhteisöstä muutkin osallistuneet!”

”Oltiin perusasioiden äärellä.”

”Uutta näkökulmaa sain tunteiden käsittelyyn. Itsestä huolenpitämisen tärkeys korostui taas!”

”Ihana, virkistävä, toit asiat mukavasti esille, aika meni siivillä. Täyttä asiaa!!”

”Tärkeitä asioita kuulostella. Kun huomasin olevani ”kartalla”, niin aika sujui kuin siivillä. Koulutus oli selkeää ja miellyttävää.”

”Ohjaus oli taidokasta ja herätti luottamusta. Löysin uusia ajattelua virittäviä näkökulmia asioihin.”