Mitä todella haluat elämässäsi tehdä?

Eräs iäkäs asiakas kerran harmitteli, ettei ollut nuoruudessaan mennyt naimisiin häntä ahkerasti riianneen miehen kanssa. Hän kuvaili elämänsä valuneen hukkaan (!) ja harmitteli, ettei ollut saanut haluamaansa perhettä.

Lehdestä luin, että ihmiset ennen kuolemaansa usein katuvat, etteivät olleet aikanaan riittävästi lastensa kanssa, ja että ovat elämässään käyttäneet liiaksi aikaa työntekoon. Mieti Sinä nyt tässä tänään kolme asiaa, mitä haluat elämässäsi tehdä. Ja varoitan unelmoinnin voimasta: unelmat usein käyvät toteen… Vastuullisesti siis kohti omia unelmia. Jos olet oikein fiksu, otat kynän käteesi ja kirjoitat haluamasi asiat paperille. Voit kirjata tämän päivämäärän ja ne päivämäärät, jolloin haaveet ovat elämässäsi totta. Voit myös kirjata, mistä tiedät haaveidesi olevan totta.

Uskomukset terveydestä, turvallisuudesta ja siitä mikä Sinulle on elämässäsi mahdollista, ohjaavat toimintaasi tänään. Rajoittavia uskomuksia voi muuttaa. Myönteisiä uskomuksia voi vahvistaa. Uskomusten muuttuminen mahdollistaa muutokset elämässäsi. Olet oman elämäsi ainutlaatuinen supertähti! Olet tavallinen kuolevainen, kuten kaikki muutkin, et siis maailman mittakaavassa mitenkään erikoinen tai erilainen. Kuitenkin se, mistä sinut muistetaan joskus, kun sinua ei enää ole, se rakentuu tänään.

Arkiaskareita touhutessani tulee mieleeni jo edesmennyt sukulainen. Hänen jättämänsä myönteinen henkinen perintö, arvokkaat kannustavat sanat, palaavat mieleeni. Hän uskoi tulevaisuuteen ja luotti itseensä. Hänen sanoistaan on jäänyt minulle myönteisiä uskomuksia.

Millaisen henkisen perinnön jätät jälkeesi? Elätkö sellaista elämää, jota todella haluat elää? Mitkä ovat mielesi esteet tehdä toivottuja muutoksia? Jos haluat rakentaa talon, aloita se tänään. Voit esimerkiksi suunnitella taloa visuaalisesti tai toiminnallisesti. Voit alkaa selvittää, mitä toimenpiteitä asia sinulta edellyttää.

Jos mielessäsi on uuden ammatin hankkiminen, aloita asian edistäminen tänään. Mitä tarvitset saadaksesi haluamasi ammatin? Millaisen suunnitelman voit luoda ja aikatauluttaa? Mitä konkreettisemmaksi suunnitelmasi teet, sen todennäköisempää on asian mahdollistuminen. On hyvä kuitenkin jättää mielelle joustovaraa. Voi nimittäin olla, että kohtaat matkalla kohti tavoitettasi jotakin vielä paljon tärkeämpää… Kun keskität energiasi ja voimavarasi asioihin, joita haluat, saat ne kyllä. Mitä siis haluat aloittaa tai lopettaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s