Rakkaudesta elämän lauluihin

Matka tähän päivään on ollut värikäs erilaisine käänteineen. Tärkeä oppi matkan varrella on ollut antaa itselle anteeksi. Jokaisessa päivässä on ollut monenlaisia hetkiä elettävänä, jokainen hetki on ainutlaatuinen, toistumaton. Elämä virtaa, kuin kaunis laulu, joka hetki uusiutuen, soljuen.

Ystäväni kysyi minulta: ”Hermostutko koskaan lapsillesi?” Hermostun ja perinpohjaisesti vielä. Vastasin, että olen lihaa ja verta, en yli-ihminen. Juttu on siinä, että otan vastuun ja annan mennä, annan virrata. Uusiudun nopeasti, päästän irti ja annan anteeksi. Iloitsen tästä hetkestä. Elän.

Olin kesällä melomassa yksin, viisi päivää ja neljä yötä. Yksin. Luonto hoiti minua, väsynyttä pienten lasten äitiä. Nukuin ensimmäistä kertaa yksin metsässä. Olin turvassa, olin maailman parhaassa seurassa, lepäsin itsessäni. Yksin. Olen löytänyt jotakin ihanaa; rakkauden itseä kohtaan. Lempeyttä – saan olla vaan! Kanssani oli syvä elämisen riemu, ilo, joka hoitaa minua.

Maailma, jossa lapseni elävät, sykkii tiheästi. Kello, jossa ei ole viisareita, numerot liukuvat nopeasti. Lapseni ovat turvassa, kuten minäkin. He ovat suojassa, suuressa suojassa. Annan heille täydellisen rakkauden ja hyväksynnän, koska se kuuluu heille.

He elävät hyvässä maailmassa, kuten minäkin, omassa kauniissa maailmassaan; pilvilinnoja, leikkejä ja elämisen kepeyttä. Ihmisen maailma saa olla kaunis ja hyvä. Se saa olla suojaisa ja levollinen. Me kaikki tiedämme murheelliset laulut. Niitäkin on. Millaisia lauluja sinä rakastat?

Meloessa lauloin. Kosket kuohuivat ja puhuivat minulle. Minä vastasin lauluin. Ne kertoivat minulle, että kaikki on hyvin, että olen turvassa ja hyväksytty. Kiitin laulaen. Virtaava vesi puhdistaa, vahvistaa ja uudistaa.

Luonnossa tunnen eläväni. Olen elossa, hengitän luonnon kanssa samassa rytmissä. Olen tietoinen kaikesta; ajatuksista, sanoista ja teoista. Hetki pysähtyy ja virtaa. Olen inhimillinen, olen elävä. Näen kauneuden kaikkialla ja sydämessäni on rakkaus ja kiitollisuus. Kun sydämessä on rakkaus, pelko väistyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s