Tässä 3 vinkkiä, joilla voit saada laatua parisuhteeseesi

Sanotaan, ettei parisuhde parane kumppania vaihtamalla. Olen huomannut, että kiinnittämällä tiettyihin asioihin huomiota, voi saada suhteensa aivan uuteen nosteeseen.

 

1.       Rakasta itseäsi

Oletko huomannut, että rakkaus itseäsi kohtaan on hyvinvointisi kannalta olennainen asia? Muistatko tilanteen, jossa olet ollut itseäsi kohtaan täydellisen hyväksyvä ja rakastava? Palauta mieleen voimakas rakkauden tunne. Missä tunne tuntuu? Voit halata itseäsi ja hieroa käsivarsiasi ystävällisesti ja lempeästi. Voit sanoa ääneen tai mielessäsi itsellesi: ”Arvostan sinua, rakastan sinua, kunnioitan ja tuen sinua elämäsi jokaisena hetkenä. Olet upea ja rakas!” Kun rakastat ja kunnioitat itseäsi, miten ympärilläsi olevat ihmiset reagoivat sinuun? Millaista on rakastaa ja kunnioittaa toista, kun rakastaa ehdoitta itseään? Rakkauden silmälasit ovat oikeastaan kaksiteholasit, rakkauden ja armollisuuden -lasit. Hyvässä parisuhteessa kaksi aikuista ihmistä rakastaa ehdoitta itseään!

 

2.       Kunnioita ja hyväksy

Osoita kunnioitusta ja hyväksyntää kumppaniasi kohtaan. Älä yritä muuttaa häntä. Voit muuttaa itseäsi, omaa käytöstäsi, tunteistasi ja toimintaasi. Toisen ihmisen muuttamiseen sinulla ei ole lupaa. Kunnioita ja hyväksy ajatuksissa, teoissa ja puheissa. Kumppanisi peilaa toisinaan sinusta jotakin sellaista, mitä et ehkä halua nähdä itsestäsi.

 

3.       Ole rehellinen itsellesi

Ihminen voi petkuttaa vain itseään. Muut näkevät kyllä kuinka rehellinen olet. Kerro rehellisesti kokemuksistasi myös parisuhteessa, jos kokemukset vaikuttavat suhteesi tilaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s